Onderhoud

Voor het onderhouden van vlakke vloeren zoals Laminaat, PVC en parket kunt u het best gebruik maken van een stofwisser. Tapijt kan het best gereinigd worden met een stofzuiger en voor een optimaal resultaat is deze voorzien van een rolborstel.

Diensten

Desgevraagd verwijderen wij uw oude vloerbedekking en halen wij voor u de eventuele lijmresten weg. Bij PVC en vinyl kunnen slechte vloeren geëgaliseerd worden. Bij het leggen van tapijt, parket of laminaat kijken we naar de best passende ondervloer. Wij doen er alles aan om u tegen betaalbare prijzen te helpen naar het beste eind resultaat voor jaren lang woon en of werkplezier.

Het leggen van Vloeren

Bij PVC en Marmoleum wordt de vloer na het egaliseren eerst opgeschuurd en in zijn geheel verlijmd op de ondervloer. Na het leggen wordt de vloer rondom netjes afgekit. Tapijt wordt vrijwel altijd gelegd op verend ondertapijt. Door het gebruik van voor verlijmd ondertapijt kleeft deze op de ondergrond en hier wordt het tapijt geheel op verlijmd. De op deze wijze gelegd tapijt is later gemakkelijk weer te verwijderen zonder dat er schade aan de vloer wordt gemaakt of dat er hinderlijke lijmresten achterblijven. Laminaat en parket worden vooruit gebracht om te kunnen acclimatiseren in de te leggen ruimte. Deze vloeren worden gelegd op een isolerende en geluiddempende ondervloer en rondom afgewerkt met plinten.