Vinyl is leverbaar op een breedte van vier meter en in beperkte maten op 2.00 en drie meter leverbaar. Deze vloerbedekking is uitermate geschikt voor het hele huis of op kantoor.Wij hebben een grote collectie op voorraad maar hebben ook een grote keus in stalen van o.a. Novilon

Onderhoud

Voor het onderhoud van PVC en vinyl hebben wij een uitgebreid reinigings programma voor het wekelijkse onderhoud hebben wij Monel wat niet alleen de vloer reinigt maar ook deze voorziet van een matte beschermingen laag.Voor het verwijderen van vlekken in tapijt hebben wij de handige spuitflacon TMC. De vlek insprayen, vijf minuten in latenwerken en de vlek deppen met een katoenen witten doek.
Bij het uit printen van de bon krijgt u € 2,50 korting op een flacon onderhouds middel.

Het leggen van Vinyl

het vinyl kan tot 35 m² los worden gelegd maar wilt u het beste resultaat voor uw vinyldan gaan we bij een betonen ondergrond de vloer eerst egaliseren en hier op uw vinyl fixeren.Bij een houten vloer leggen wij plaatjes met een isolerende ondergrond en een harde top laag. Wilt u het vinyl verlijmd hebben dan leggen we eerst een onder vloer van Jumpax voor het beste resultaat.