Raamdecoratie, ook wel raambekleding genoemd bestaat uit twee hoofdgroepen. De eerste groep omvat vitrage en overgordijnen en de tweede groep betreft rolgordijnen, lamellen, plissé en shutters.

Diensten

Overgordijnen, inbetweens en vitrage stoffen worden voor u vakkundig en professioneel om gevormd tot een mooie raambekleding. Of het nu om een verduisteringsstof gaat of om een mooie inbetweenstof, wij komen, nadat u in de winkel uw keus bepaald heeft, de maten bij uw thuis opmeten en bespreken dan de mogelijkheden om de raambekleding zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen in uw interieur. Of u nu klassiek, modern, Riviera Maison of in riverdale state wilt, wij werken naar het juiste resultaat en naar een tevreden klant.

Materiaal

Rolgordijnen zijn er in bijna ontelbare kleuren en ook nog eens leverbaar met veel verschillende opties. Zo kunt u kiezen om in de gordijnen ringen te laten zetten, een mooie roe of een rolgordijn in de lief style. De verschillende stoffen zijn er in transparant, gewoon tot aan verduisterend toe.

Merken

Plissé’, Lamellen zowel horizontaal als verticaal hebben wij in de collectie zitten van onder meer luxaflex en B&C. Lamellen zijn in kunststof, hout en aluminium uitvoering verkrijgbaar.Shutters en bij passende houten lamellen, leveren wij van het merk Jasno. Ook deze worden bij uw thuis opgemeten en volledig voor u op maat gemaakt voor jaren lang woonplezier.