PVC vloeren

De pvc vloer groeit snel in populariteit. En dat is niet zo vreemd, want deze houtvrije parketvloer heeft dan ook veel te bieden: hij is sterk, duurzaam, eenvoudig in onderhoud, stabiel en stil. Een Pvc vloer is een zeer krachtige vloer welke elastisch en veerkrachtig is en geschikt in combinatie met vloer verwarming.

Onderhoud

voor het dagelijkse onderhoud wordt de vloer het best schoon gehouden met een stofwisser of met een stofzuiger. Wilt u de vloer eens een keer lekker nat schoonmaken dan hebben wij hier voor u de juiste onderhoud middelen in de winkel. Voor kantoor, ziekenhuis of de winkel wordt er meestal een waslaag op de vloer aangebracht. Ook hierin wordt u door ons geinformeerd.

Het leggen van PVC

wilt u het beste resultaat voor uw PVC vloer dan gaan we bij een betonen ondergrond de vloer eerst egaliseren en hier op uw PVC vloer  fixeren. Bij een houten vloer leggen wij plaatjes met een isolerende ondergrond en een harde top laag. Wilt u het vinyl verlijmd hebben dan leggen we eerst een onder vloer van Jumpax voor het beste resultaat.